campings friesland

Gorredijk

Meer informatie / reserveren:
of tel. 0513-464540 / 06-23828189

Zie ook: Bed & Breakfast

Minicamping Friesland camping de Turfhoeke in Gorredijk
Op het Friese platteland, aan het water!

Op de plek waar de Opsterlandse Compagnonsvaart (onderdeel van de Turfroute) een scherpe hoek maakt, vindt u onze prachtig gelegen minicamping 'de Turfhoeke'.

Hessel Koopmans en Maaike Ploeg heten u graag welkom op hun minicamping op het Friese platteland. Wij willen u graag laten meegenieten van de rust en ruimte van het Friese platteland om ons heen: u kijkt uit op weilanden met grazende koeien en de oude trekvaart, waarbij u kunt genieten van af en toe passerende pleziervaarders.

Rustige camping met 12 ruime plaatsen

De camping beschikt over 12 ruime plaatsen en is direct aan het vaarwater gelegen. Vanuit uw tent of caravan kunt u een hengel uitslaan om een baars, brasem of wellicht een karper of een paling te vangen. De prachtige zonsondergangen bieden een mooi einde van uw vakantiedag.

Wilt u fietsen, wandelen, vissen of kano?n?

Het prachtige uitzicht, de ruimte en de rust geven u een relaxed vakantiegevoel. Deze unieke plek biedt u een onverwacht ander gezicht op Friesland: bossen, historische veenkolonien, heidevelden, kaarsrechte turfvaarten en ongerept hoogveen. Deze boerencamping is gelegen op 30 tot 45 fietsminuten tussen allerlei natuurgebieden, zoals ?de Deelen?, de bossen rond Beetsterzwaag en natuurgebied ?het Drents Friese Wold?. In de nabije omgeving van onze minicamping zijn vele prachtige fiets- en wandelpaden door de weilanden en bossen. Gelegen nabij een fietsknooppunt en een kleine kanoroute.