campings friesland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Roodhuis

Meer informatie / reserveren:
of tel. 0515-331219
e-mail: info@campingdefinne.nl

Wij, Triensje en Anne , willen u laten mee genieten van de rust . en ruimte om ons heen. welke iedere dag is te vinden in en om ons mooie dorp. Camping de Finne is een camping met 50 standplaatsen en ligt aan de rand van Reah?s. Elke standplaats heeft een elektrische aansluiting. Ook mensen die minder mobiel zijn kunnen bij ons goed terecht. We hebben voorzieningen voor wassen, drogen en strijken. De camping heeft goede verlichting en verharde paden en er zijn plaatsen ingericht voor campers. Een aantal voorzieningen zoals een vissteiger, een kleine speeltuin, een paardenbak met stalling en weide, benadrukken het agrarische karakter van de camping. We verhuren bootjes, kano's en fietsen. Voor de kleinere kinderen houden wij kleinvee zoals schapen, geiten, kippen, pony's, ezels en een kalf.

De weidse vergezichten, de vele kleine kerkjes op de eeuwenoude terpen en de kronkelende sloten en vaarten zijn het decor voor een fantastisch vaar, wandel- en fiets gebied. In de naaste omgeving liggen 10 van de Friese elfsteden binnen een straal van 20 kilometer.

Op onze camping staat een prachtige Knaus caravan speciaal voor die mensen die het kamperen willen proberen zonder meteen een caravan te kopen. Kamperen zonder dagen van te voren alles in te pakken, echt vakantie dus. Het enige wat u mee hoeft te nemen zijn slaapzakken, kussens en bed/badlinnen. De caravan heeft een aparte 2 pers. slaapkamer en de zithoek is om te bouwen tot 2 pers. bed. Ook zit er ringverwarming, koelkast en een nieuw kooktoestel in. Voor de caravan staat een ruime voortent met luifel. Tuinmeubels en parasols zijn aanwezig.