wrapper campings gelderland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Eibergen

Meer informatie / reserveren:
Tel. 0544-481375
Vakantieboerderij "De Vlierhof"
Kiefteweg 71
7151 NX Eibergen
info@vlierhofeibergen.nl

Verscholen in het Achterhoekse coulisselandschap ligt vakantieboerderij De Vlierhof. Zowel de boerderij als de omgeving ademen de sfeer van authenticiteit; lieflijke dorpjes, kronkelende weggetjes en groene weilanden.

De Vlierhof ligt op tien minuten fietsen van het dorp Eibergen en het prachtige openluchtzwembad ?t Vinkennest. Het ruime boerenerf is een avontuurlijke en veilige speelplaats voor kinderen. Zij kunnen naar hartelust pony rijden, er zijn skelters en ook de kleindieren ontbreken niet.

De Vlierhof is een SVR-camping en van alle gemakken voorzien: ruime standplaatsen, afgescheiden parkeerterrein, uitstekend sanitair, gezellige recreatieruimte en eigen ?VVV-hoekje?. Direct vanaf de vakantieboerderij kunt u fiets- en wandelroutes beginnen. Op fietsafstand prachtige visstekjes, recreatieplassen, musea en kastelen. Dagtrip naar het ?buitenland?? Duitsland ligt op 10 kilometer afstand!

Zowel jong als oud zullen zich op onze camping thuis voelen

Jonge gezinnen staan rondom een binnenplaats, waar kinderen naar hartelust kunnen spelen en zich kunnen vermaken met de speelattributen en de dieren en natuurlijk van het door ons nieuw aangelegde zwemwater.