wrapper campings zeeland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Hoek

Meer informatie / reserveren:
Tel. 0115-441387
Minicamping 't Sluisje
Lovenweg 1
4542 NZ Hoek

Mini Camping 't Sluisje is een kleine camping waar kamperen bij de boer nog hoog in het vaandel staat. Kamperen in een authentieke boomgaard. Er zijn ruime kampeerplaatsen en kinderen voelen zich gelijk thuis.

Camping het sluisje heeft de gouden status h?t keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met de milieuzorg op het bedrijf. Tegenwoordig heet dit The Green Key.

De GREEN KEY is h?t internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met de milieuzorg op het bedrijf. Een Eco camping op zijn best want Mini Camping het Sluisje heeft gouden status bereikt vanaf september 2005. Er is onderandere zonne energie en een windmolen.

Er is plaats voor 15 kampeer middelen. Ruime plekken in de boomgaard. Een speelhuisje voor de kinderen bij de speeltuin. Verder kunnen kinderen in de schuur tafeltennissen en als het regent spelletjes doen.

Zeeuws Vlaanderen is een omgeving die door de schelde en de zee wordt gedomineerd. De mini - camping ligt midden tussen landbouwgronden en aan het water "de Braakman". De Braakman is een grootte recreatie plas. Er kan op gesurft worden, je kunt er waterskien, zeilen en zwemmen.

Kortom, kijk op onze website voor nog veel meer informatie.