wrapper campings gelderland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Otterlo

Meer informatie / reserveren:
De Appelplansche Wetering

Lontweg 4
6731 EN Otterlo
Tel. 0318-591120
E-mail: info@minicampingotterlo.nl

De Appelplansche Wetering is een rustige minicamping, gunstig gelegen ten opzichte van Otterlo (5 minuten lopen),de vele bos-en heidegebieden en zandverstuivinge.

De camping met haar royale plaatsen is gelegen naast de boerderij omgeven door bomen en struiken. Direct naast de camping is een verharde parkeerstrook. De camping beschikt over royaal sanitair, zoals douches en wc's en de mogelijkheid tot het legen van het chemisch toilet.

Iedere plaats kan beschikken over een electriciteitsaansluiting, uw trouwe viervoeter is, mits aangelijnd, van harte welkom.

Otterlo. Wie aan de Veluwe denkt, denkt onwillekeurig aan bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Een gebied dat door prachtige natuur een lustoord is voor wandelaars, fietsers en ruiters.

Wie op de Veluwe komt zal echter ontdekken dat er meer is. Gezellige dorpjes, tal van braderieën, interessante musea, uitsekende horecagelegenheden, prima faciliteiten voor sport en ontspanning.

Een gebied dat meer dan de moeite waard is voor vakantie en vrije tijd.

Otterlo is een van die dorpjes; het ligt centraal om een uitstapje te maken naar grotere steden als Arnhem (denk aan Burgers' Zoo, Openlucht-museum) en Apeldoorn(Apenheul, Paleis Het Loo).

Het dorp herbergt drie van de meest interessante musea van Nederland, Namelijk het Kröller Müller en het Museonder op het Nationale Park "De Hoge Veluwe" en het Tegelmuseam "it Noflik Sté" in het centrum van het dorp.

Kortom er valt genoeg te bezichtigen en te doen in en rondom het dorpje Otterlo.