wrapper campings limburg

Overzicht    Vorige    Volgende    

Baarlo

Meer informatie / reserveren:
www.campingbarbizon.nl

Tel. 077-4772259
Mob. 06-24881020
Kuukven 49,
5991 NK, Baarlo (Lb)

Minicamping Barbizon is gelegen in Baarlo (Lb), een klein maasdorp met een gezellig centrum. De afstand van de camping naar het centrum is ongeveer twee kilometer. De camping ligt aan de rand van een groot bosgebied en is een ideaal startpunt om mooie fiets- en/of wandeltochten te maken. Er zijn diverse routes te vinden o.a de knooppuntroute. In de nabije omgeving zijn de Maasplassen, Maasduinen, het veengebied "de Groote Peel en het Leudal.

In de schoolvakanties is er de mogelijkheid om kennis te maken met tekenen en aquarelleren of zich mogelijk hierin verder te ontwikkelen. Ook is het mogelijk een workshops voor groepen, zoals clubs, verenigingen etc. te geven.

Op de camping is gratis WIFI beschikbaar.
In het recreatiegebouw is een goede TV om het nieuws te kunnen blijven volgen.

De voorzieningen van minicamping Barbizon:
21 ruime afgebakende standplaatsen (100 m2.) Stroomvoorziening bij elke standplaats (220V, 6A). Op de meeste plaatsen is er gratis WIFI beschikbaar Sanitaire voorzieningen: Twee gescheiden doucheruimtes (dames/heren) incl. wastafels met zowel warm als koud water en twee toiletten.
Gemeenschappelijke douche en toilet in atelier, chemisch toilet stortplaats, een wasmachine en centrifuge.

Keukentje met warm en koud water. Gratis gebruik van gezamenlijke koelkast/vriezer, centrifuge en magnetron. Tegen een geringe vergoeding is er een wasmachine beschikbaar Atelier/recreatieruimte met keukentje voor de afwas of te koken en een koelkast, douche, toilet en (overdekt)terras voor cursussen en algemeen gebruik). Ook aanwezig een goede TV. Er is ook een heuse jeu de boules baan aanwezig waar u naar hartenlust gebruik van kunt maken.

De huur van een vakantiehuisje voor 2 á 3 personen behoort ook tot de mogelijkheden. Dit pittoreske huisje heeft een keuken/woonkamer (met TV), een eigen douche en toilet, een slaapkamer (inclusief beddengoed) en een eigen (overdekt) terras.