wrapper campings noord-brabant

Overzicht    Vorige    Volgende    

Uden
Meer informatie / reserveren:

www.bedafshofke.nl

Bedafs Hofke
Nel en Ad van Rosmalen
Karperdijk 3, 5406 PH Uden
Tel. 0413 - 266244
Mob. 06-23768294
E-mail: info@bedafshofke.nl

Onze Camping heeft 25 mooie plaatsen en is gelegen in de gemeente Uden in Noordoost-Brabant, in een rustige en bosrijke omgeving genaamd Bedaf. Hier kunt u heerlijk ontspannen op de fiets of wandelen door de bossen. U kunt hier genieten van de natuur en de Brabantse gastvrijheid. Terwijl u geniet van uw fietstocht, komt u langs idyllische dorpjes, terrasjes, kastelen en molens. Een vakantie in dit mooie natuurschoon zult u niet snel vergeten........

Is zo'n vakantie ook iets voor u? Klikt u dan even door naar onze site, u kunt hier allerlei informatie vinden

U verblijft op de camping als gast bij fam. van Rosmalen, waar de activiteiten van het bedrijf gewoon doorgaan. Op het bedrijf zijn de: zoogkoeien met jongvee, boomkwekerij en akkerbouw. Van dit alles mag u genieten mits u op de paden blijft en zich aan de huisregels van "Bedafs~Hofke" houdt.

Het bedrijf ligt ten westen van Uden op ongeveer 2,5 km van het centrum. We zijn gelegen tussen de Bedafse bergen, een zandverstuiving en de unieke wijstgronden met kwelwater op de hoger gelegen gronden. De omgeving wordt afgwisseld met open gebieden, waar landbouw wordt bedreven en bevat vele fiets- en wandelroutes en genoeg ruimte om te ontspannen en te genieten. "Bedafs~Hofke" is centraal gelegen tussen grote steden als 's Hertogenbosch, Nijmegen en Eindhoven, waar ook vele recreatieve mogelijkheden zijn.

Onze camping ziet er gezellig en goed verzorgd uit. Ook kunt u bij ons gezellig een partijtje "jeu de boules" en/of "klossen" spelen! We hebben zelf ook een informatie kantoortje waar u terecht kunt voor fiets- en wandelroutes en allerlei informatie over de omgeving. Er is ook draadloos internet op de camping aanwezig.

"Bedafs~Hofke" is de plek om te ontspannen en of na te genieten. Wij wensen u veel vakantieplezier toe!