campings friesland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Aldeboarn

Meer informatie / reserveren:
www.boarnshiem.nl
Easterboarn 6
8495 NB Aldeboarn
Tel: 0566-631373
E-mail: info@boarnshiem.nl

In het hart van Friesland op een steenworp afstand van Aldeboarn één van Friesland oudste dorpen ligt kampeerboerderij Boarnshiem. Hier kunt u genieten van de rust en ruimte van het Friese platteland. De boerencamping bestaat uit een klein en een groter veld met in totaal 40 ruime staanplaatsen alle voorzien van elektra. De velden zijn gescheiden door het voormalig riviertje de Boorn

Boarnshiem is een gezellige kleine camping voor mensen die van de rust en ruimte houden of iets van het boerderijleven willen proeven. U verblijft dan ook op het terrein van een echte friese boerderij. Op onze boerencamping maakt u het gehele boerenleven mee. Bijvoorbeeld de geboorte van een kalf. Dat is telkens weer een unieke gebeurtenis. U kunt het allemaal meemaken als u komt kamperen bij de boer!

Kinderen vermaken zich altijd uitzonderlijk goed wanneer ze op onze boerencamping verblijven. Natuurlijk kunnen ook zij alles meemaken dat in de boerderij gebeurt, maar er is ook een overzichtelijk speelterrein voor de kinderen met een trampoline, schommels, wip, klimrek, skelters en tafeltennis. Door de centrale ligging hebben de ouders vanuit hun kampeermiddel hier een prima uitzicht op. Voor de liefhebbers is er een jeu de boulebaan.

GROEPSACCOMMODATIE

Op ons Agro- toeristische bedrijf Boarnshiem in het hart van Friesland bent u van harte welkom. Wij ontvangen u graag op de gezellige stjelpboerderij.
Groepsaccommodatie Boarnshiem is ingericht voor een gezellig weekend, midweek of week voor families, vrienden of collega's. De groepsaccommodatie is ingericht voor 24 personen.

HOTEL** BED EN BREAKFAST BOARNSHIEM

Boarnshiem is een kleinschalig Hotel welke is gebouwd in de voormalige bedrijfsruimte van een friese stjelpboerderij. Gelegen op steenworp afstand van Aldeboarn en op 15 km afstand van Heerenveen en Drachten. Er is een gezellige algemene ruimte aanwezig met open haard diverse zithoeken TV en kleine bibliotheek. De gehele accommodatie is voorzien van WIFI.