wrapper campings utrecht

Wijk bij Duurstede

Meer informatie / reserveren:
www.boomgaardje.nl
Wijkersloot 21
3961 MN Wijk bij Duurstede
Tel. 0343-562457
E-mail: info.boomgaardje@gmail.com

De Camping " 't Boomgaardje " ligt temidden van enkele hoogstambomen en heeft uitzicht op uitgestrekte weilanden waar u volop kunt genieten van rust en natuur.

U kunt prachtige fietsroutes maken over de Utrechtse Heuvelrug en langs tal van kastelen en boerderijen in o.a. Langbroek en Doorn.
Ook zijn er routes door het rivierengebied en als u overvaart met de veerpont kunt u genieten van het prachtige Betuwelandschap. Deze fietsroutes zijn gratis beschikbaar en starten vanaf de camping.

Het campingterrein bestaat uit 30 plaatsen met tegelplateau, waarvan er diverse plaatsen ook geschikt zijn voor campers.

Het terrein is voorzien van een verhard pad en voldoende parkeerplaatsen. Tevens is er een apart tentenveldje beschikbaar.

Vanaf 16 Juli hebben we een nieuwe verwarmde ontvangst/recreatieruimte in gebruik genomen. Deze heeft een extra ruime douche, toilet, urinoir en afwasgelegenheid. Tevens is er een wasmachine, droger, een koffieautomaat en een leeshoek. Ook is er een fietsenstalling met oplaadpunten beschikbaar

Voor de hengelsporters is er voldoende viswater in de buurt. Op de gehele camping is gratis draadloos internet/wifi aanwezig.

Op ca. 3 km afstand ligt het gezellige historische stadje Wijk bij Duurstede, met o.a.
*Gezellige restaurants,
*Kasteel Duurstede,
*Molen van Ruysdael,
*Prinses Irenesluis en ook kunt u ...er rondvaarten maken.