wrapper campings noord-brabant

Overzicht    Vorige    Volgende    

Wilbertoord

Meer informatie / reserveren:
www.boszichtcamping.nl

Tipweg 10
5455 RC Wilbertoord
Tel: 0485-451565
Mobiel: 06-12957217
E-mail: info@boszichtcamping.nl

Onze camping staat bekend als de ideale camping voor de rustzoeker en gezinnen met kinderen.
En jawel... het kan, deze combinatie. Door onze gevarieerde opzet van de veldjes is er juist voor iedereen een geschikte plaats.
De gezinnen met kinderen staan centraal bij de speeltuin en de rustzoeker heeft volop keus uit plaatsen waar hij juist geen last heeft van de spelende jeugd.
U wandelt tegenover onze camping het bosgebied Molenheide in en kunt naar hartelust de omgeving verkennen op de fiets.
Fiets- en wandelroutes zijn gratis beschikbaar. Iedere ochtend bestaat de mogelijkheid om te genieten van versgebakken brood(jes) van de bakker, zelfs op zondag.
Uw ontbijt is pas echt compleet met een ei van onze eigen kippen of een heerlijke dubbeldooier!
De camping telt 43 zeer ruime plaatsen, inclusief een stacaravan voor de verhuur en is verdeeld in verschillende, gezellige veldjes.
U bent bij ons van alle gemakken voorzien: 6 of 10 Amp. stroom, rioolaansluiting, diverse watertappunten, twee sanitairgebouwen
(waarvan 1 nieuw) met in totaal 9 toiletten, 8 douches waaronder een familiedouche, een babybadkamer, diverse wascabines, wastafels en 2 chemische stortplaatsen.

Verder kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet, onze picknickbanken, centrifuge, magnetron en de fietsenstalling.
Wij beschikken over een wasmachine en een droger. Voor de kids is er een speeltuin met diverse speeltoestellen, schommels, trampolines de vele kelters, fietsjes en driewielers maken het vermaak compleet.
Er is een voetbalgoal en een pingpongtafel.
De kinderen genieten van het dagelijks voeren en knuffelen van de dieren in de dierenweide.
Ook het ponyrijden, buikglijden, broodjes bakken, poppenkast en een ritje met paard en wagen doen het altijd goed!

Wilt u erop uit trekken of is het slecht weer: wij hebben volop informatie liggen van de activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving.
In april, juni en na half augustus kunt u zeer voordelig kamperen bij ons. Dat is ook in de periode waarin er geen kinderen zijn dus volop genieten van rust!
Graag tot ziens op Camping Boszicht.