wrapper campings gelderland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Terschuur

Meer informatie reserveren:
campingnieuwhof.nl
Nieuw hofweg 4/1
3784 VJ Terschuur
Tel: 0342-461835
E-mail: info@campingnieuwhof.nl

Camping Nieuw hof in Terschuur is een kleine gezellige boerencamping onder de rook van Barneveld en Amersfoort. Maar toch midden tussen de bossen en weilanden in het Veluwse landschap. Op familiecamping Nieuw hof wordt u altijd hartelijk welkom geheten door Familie van Voorthuizen.

Op deze mooie camping kunt u in alle rust genieten van het echte boerenleven. Ook uw kinderen kunt u hier in alle veiligheid laten spelen in onze mooie speeltuin, waar ze zich geen minuut hoeven te vervelen. Camping Nieuw hof beschikt over 25 ruime kampeerplaatsen, met uitzicht over het weiland.

Op de camping staat een modern toiletgebouw voorzien van privé sanitair u vindt er alle gemakken van deze tijd. Ook is het mogelijk om tijdens de wat nattere dagen gebruik te maken van een gezellige kantine genaamd de Kersenstal. Deze kantine wordt ook verhuurd voor bijvoorbeeld feesten, verjaardagen, cursussen, reünies en nog veel meer. Hierover kunt u meer informatie vinden op de site van de Kersenstal.

Naast de camping ligt een prachtige kersenboomgaard (5000 m2) die in het voorjaar een prachtige bloesem voortbrengt en later in het jaar kunt u hier heerlijke zoete kersen plukken. Op de camping bij de receptie is een winkeltje "ut pitje" waar u kersen, boeren streekproducten en de Bongerdhoen kunt kopen. Deze streekproducten komen van eigen bedrijf.

Ondanks het feit dat Camping Nieuw hof midden tussen de weilanden en bossen ligt, zit u toch op een steenworp afstand van Barneveld, Amersfoort en Leusden. Winkelcentra zijn hierdoor binnen handbereik. Wij heten u graag van harte welkom op de boeren Camping Nieuw hof in Terschuur.