wrapper campings zeeland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Meliskerke

Meer informatie / reserveren:
www.charlottenburg.nl
Tel. 0118-561527
Minicamping Charlottenburg
Krommenhoekseweg 3
4365 NJ Meliskerke
Mail: info@charlottenburg.nl

Onze camping is gelegen in een landelijke omgeving bij Meliskerke, waar u een supermarkt, slager, warme bakker en boerderij groentewinkel en nog veel meer kunt vinden.

Ons bedrijf ligt op 4 km van het strand van Zoutelande, ruime mogelijkheden voor fietstochten op het prachtige Walcheren, met kleine dorpskernen de 'Kapel St.Maarten te Hogelande of naar Middelburg met zijn historische gebouwen en Vlissingen waar het 'Arsenaal' en Reptielenzoo: 'Iguana' te vinden zijn, allemaal in een straal van 10 km te bereiken.

Naast onze minicamping is er een landbouwbedrijf en veehouderij. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen, vooral de trapskelters zijn geliefd en de ruimte op het erf is ideaal om lekker te rijden. Er zijn prima fietspaden en verharde wegen, prachtige skeelerroute in de direkte omgeving. In een bedrijfsgebouw staat een tennistafel, tafelvoetbalspel en een biljart. Kortom een gezellige gezinscamping. Tevens door de rust en ruimte zeer aantrekkelijk voor 55+.

Kampeerplaatsen
De 11 ruime kampeerplaatsen voor (toer)caravan en tent zijn ruim en beschut opgesteld, verdeeld over 3 kampeervelden. De schone sanitaire ruimtes zijn voorzien van vloerverwarming en babywasruimte.

Chalets
De 4-6 pers. CHALETS zijn gezellig en compleet ingericht met 2-3 slaapkamers, keuken, woonkamer, luxe badkamer, sateliet TV met bijna alle kanalen en voorzien van dvd station. Tevens privé terras met tuinmeubelen. Het nabij gelegen sanitair van de camping is ook te gebruiken.

Gepimpte 'Stippen-caravan'
Op een gezellig kampeerveld staat onze leuke STIPPEN-CARAVAN geschikt voor maximaal 3 personen!
Deze vrolijke stippie bezorgt je kriebels in je buik en geeft je een bijzonder gevoel!

PAARDENVRIENDEN: Welkom met uw eigen paard. Weidegang en/of stalling mogelijk. Met uw eigen paard naar het strand is echt iets bijzonders.