wrapper campings noord-brabant

Overzicht    Vorige    Volgende    

Huijbergen

Meer informatie / reserveren:
www.costakabrita.nl

Familie Nelen
Weg naar Wouw 1
4635 RE Huijbergen
Tel: 0164-642395
E-mail: info@costakabrita.nl

Camping "Costa Kabrita" is een middelgrote camping in de mooie bosrijke omgeving Huijbergen met voor de gasten uitgebreide mogelijkheden tot wandelen, fietsen, etc.

Mooi gelegen op de Brabantse Wal.
Leuk voor een dagje uit naar Zeeland, Bergen op Zoom, Wouwse Plantage, Roosendaal of in Belgie bv. Kalmthoutse Heide, Antwerpen, Brugge, Gent, Brussel.

Een winkel voor de alledaagse boodschappen is op loopafstand.
We hebben hele ruime plaatsen op een open veld of midden in het bos.
We hebben een nieuw toiletgebouw, ook voor minder validen toegankelijk, en een babywasplaats. Verder beschikken wij over een gratis afwasservice op de camping
Onze Easy Be afwasservice zorgt voor een schone en droge vaat in vijf minuten. Een unieke gratis service voor kampeerders.

Eigen bos, jeu de boulesbaan en wifi.
Tevens mooie fiets- en wandelroutes verkrijgbaar.

De huuraccommodaties van Costa Kabrita zijn: 2 stacaravans en 2 apartementen, 2 Finse Kota's, 2 safaritenten, 2 luxe comfort tenten en 2 tree-lodges. Ook hebben wij 2 wijnvaten te huur (zie foto)
en wil je een bijzondere overnachting? Zet dan nu de dome op je bucketlist. Kom het beleven, slapen in een luxe Dome (iglo) met eigen sanitair ( zie foto). Kom kijken naar de sterrenhemel door het glazen dak. Verder zijn er veel vernieuwde speeltoestellen waaronder een airtrampoline aanwezig

Ook hebben Fien & Teun hun intrede gedaan bij Costa Kabrita. De karakters Fien & Teun zetten een stap richting de kleinschalige campings die bij SVR zijn aangesloten. Zo laten zij samen meer gezinnen genieten van een vakantie in de natuur.

Plaats voor iedereen, seizoensplekken, voor- of naseizoen, trekkers, iedereen is welkom.
Kom zeker een keer naar het gezellige Brabant !
Wij zijn het hele jaar open

Voor meer informatie zie ook onze website.