wrapper campings gelderland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Almen

Meer informatie / reserveren:
Tel. 0575-433134
Mob. 06-23078639
Kampeerboerderij De Baankreis
Fam. R. Boschloo
Hogenkampsweg 3
7218 BT Almen

Kampeerboerderij de Baankreis ligt op 2 km van het dorpje Almen, tussen Zutphen en Lochem in de Gelderse Achterhoek. De omgeving is afwisselend en erg geschikt om te wandelen en te fietsen. De boerderij grenst aan het Baankreisbos. De boerderij heeft een camping en een groepsverblijf die beide eigen sanitair hebben. Al meer dan 60 jaar komen mensen hier hun vakantie vieren.

De camping van De Baankreis bestaat uit twee veldjes die grenzen aan het bos. In totaal zijn er 15 plaatsen, elk voorzien van elektriciteitsaansluiting. Beide veldjes hebben een aparte sanitairruimte. In totaal zijn er twee warme douches, 2 wascabines en 3 toiletten.

Vanaf 2010 verhuren wij ook twee ingerichte hut-tenten van 16 m2; lekker kamperen en toch niet met allerlei spullen hoeven te slepen! Ze zijn geschikt om er met 4 personen in te bivakkeren – twee slapen dan in de hut en twee in een bijgeleverde tent ernaast.Honden zijn, mits aangelijnd, toegestaan.

Op De Baankreis is van 15 maart tot en met eind september plaats voor groepen tot maximaal 60 personen. Er is altijd maar één groep tegelijk op de boerderij. Eventueel kan het aantal nog worden uitgebreid tot 90 wanneer de groep zelf grote slaaptenten meeneemt.