wrapper campings zeeland

Overzicht    Volgende    

Koudekerke

Hoe komt de camping aan de naam "de Broodkist" zult u zich wellicht afvragen. Welnu, vroeger mochten de armen van de parochie op onze boerderij brood komen halen, en ook werd er speciaal voor de armen tarwe verbouwd op het land.

Vandaar de originele naam "de Broodkist". Wij zijn in 2000 gestart met onze minicamping. Onze camping is centraal gelegen tussen Koudekerke en Middelburg. Ideaal beginpunt voor fietstochten.

Ook het strand is dichtbij, ongeveer 3 kilometer (10 minuten fietsen). We hebben een ruime camping met veel plaats voor uw caravan of tent. Honden zijn toegestaan op de camping.

Veel speeltoestellen, een trampoline (met veiligheidsnet), gratis ponyrijden, een voetbalveld, een tennisbaan (5,- per uur), skelters, een recreatieruimte met een tafelvoetbalspel, poolbiljart, darten, tafeltennistafel en een schoolbord.

Ons toiletgebouw (zie foto rechts) heeft 4 douches en 4 toiletten, er is een aparte dames- en heren afdeling. Er zijn 2 ruime afwasbakken buiten het toiletgebouw met warm en koud water.

Verder is er ook een wasmachine en een koel/vrieskast aanwezig.hebben een leuke, gezellige pipowagen te huur.

De pipowagen is geschikt voor maximaal 5 personen. In de pipowagen zitten 2 tweepersoons bedsteden en een slaapbank. Er is een televisie aanwezig, een koffiezetapparaat, sinaasappelpers een waterkoker en natuurlijk pannen, bestek, borden en bekers. Er is een 4-pits gasstel en er zit een toilet en een douche in de pipowagen. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst.