wrapper campings gelderland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Haarlo

Meer informatie / reserveren:
www.deeskerhof.nl
Tel. 0545-261407
Minicamping De Deeskerhof
Wolinkweg 33
7273 SL Haarlo

Onze minicamping is gelegen bij het Wolinkbos in Haarlo, een dorpje in de Achterhoek. Een ideale plek voor mensen die van rust houden. Er zijn standplaatsen voor caravans, campers en tenten.

De omgeving:
Coulissenlandschap.
Rondom Haarlo wordt het landschap bepaald door bosstroken afgewisseld met weidegronden van oude Saksische boerderijen.
Een prachtige omgeving om fietstochten en wandelingen te maken.

De kosten voor een overnachting van 2 personen, met camper, auto en caravan of gezinstent, inclusief milieukosten, gebruik van stroom, en gebruik van douche zijn € 16,- inclusief toeristenbelasting. Voor elke persoon meer € 3,50. Extra kleine tent € 0,50. 1 huisdier is gratis, daarna per huisdier € 0,50. Gratis draadloze internetverbinding aanwezig. Er is een overdekte fietsenstalling, hier kunnen elektrische fietsen opgeladen worden.

Er is een huisje beschikbaar voor verhuur. Het huisje heeft een terras dat uitkijkt op een weide. Het huisje heeft een ruime kamer, een slaapkamer met twee bedden (die tegen elkaar gezet kunnen worden) en een badkamer. De kamer heeft een zithoek met slaapbank, een volledig ingerichte keuken met koelkast, een eettafel en een tweepersoons bed. Het is voorzien van centrale verwarming. Er kunnen maximaal 4 personen overnachten.

Huurprijs per dag is € 50,-, per week € 300,-. Per persoon wordt € 5,- linnengeld in rekening gebracht.
De prijs is exclusief toeristenbelasting van € 1,25 p.p.p.n.