wrapper campings gelderland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Vorden

Meer informatie / reserveren:
www.grasplas.nl:
Familie Graaskamp
Ruurloseweg 46
7251 LM Vorden (Gld)
Tel: 0575 551602
Email: miepgraaskamp@online.nl

"De Grasplas" in Vorden, een unieke lokatie in onze mooie Achterhoek om te kamperen, dobberen op de surfplank, zwemmen en tot rust te komen! De directe omgeving nodigt u uit tot veel wandel, fiets, skeeler, kano, paardrij- en ander buitensport plezier, hiervoor zijn talloze routes beschikbaar bij de lokale VVV. Onze camping is gelegen op zo'n 2 kilometer buiten de bebouwde kom van Vorden, waar u alle winkel voorzieningen treft en waar 's zomers van alles georganiseerd wordt. Vorden heeft tevens een trein- en bus station

Ook voor gezinnen is de Grasplas bij uitstek geschikt, bij mooi weer is het water natuurlijk een paradijs om in te zwemmen, varen, poedelen en spelen. Voor de kinderen is een speelhuisje met zandbak, schommel, trampoline, glijbaan en wipwap aangelegd. Bij het water is een speciaal kinderstrandje. We wijzen er nadrukkelijk op dat de ouders ervoor verantwoordelijk zijn hun kleintjes in de gaten te houden en voor hen veiligheidsvoorzieningen te treffen zoals zwembandjes e.d. Voor de jeugd is er een springplank,tafeltennis, en een volleybalnet Voor de ouderen een jeu de boulesbaan. 's Avonds is er de mogelijkheid om een klein vuurtje te stoken in de vuurschaal of vuurkorven, die beschikbaar zijn, gekloofd hout is evt. te koop.

Kamperen bij "de Grasplas"
Door het kamperen bewust kleinschalig te houden kunnen we iedereen rondom de plas een ruime plek aanbieden met vrij uitzicht op de plas. Onlangs zijn een groot aantal caravanplaatsen voorzien van een verharding om er voor te zorgen dat u uw luifel of voortent comfortabel kunt blijven gebruiken, ook tijdens natte periodes. Kampeerders kunnen regelmatig genieten van eenden, futen, waterhoentjes, scholeksters en nog veel meer flora en fauna op de plas.