campings drenthe

Overzicht    Vorige    Volgende    

EeserveenMeer informatie / reserveren:

Tel. 0599-287231
Mob. 06-22 432 482Onze camping ligt op slechts 100 meter van de staatsbossen en ligt centraal in Drenthe. Naast de camping hebben wij een akkerbouwbedrijf, dat volop in bedrijf is.

U kunt bij ons genieten van de rust en de natuur en het agrarisch leven bewonderen. In de nabijgelegen bossen kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken. U hoort de vogeltjes fluiten en als u geluk heeft, staat u oog in oog met een ree!

Op onze camping vindt u schoon en modern sanitair. Dit bestaat uit een damesafdeling (met twee wc's, twee wastafels en een warme douche), een herenafdeling (met twee wc's, een urinioir en twee wastafels) en een aparte doucheafdeling.

Voorts beschikken wij over een afwasgelegenheid, een stortplaats voor uw chemisch toilet en een centrifuge.

Op onze camping kunt u een keuze maken uit vier mogelijke velden. De plaatsen zijn grotendeels voorzien van een strook kunstgras, waarop u uw voortent kunt zetten

We hebben een groot middenveld, met 10 plaatsen. Dit veld is omrand door bossen. Ook vindt u hier een kleine fietsenstalling, met ruimte voor ongeveer 10 fietsen. Aan de buitenrand, met een mooi weids uitzicht, hebben we 6 plaatsen. Aan de zuidkant van het grote veld hebben we nog eens 7 plaatsen. Aan de voorzijde van onze boerderij hebben we een kleiner veld met 4 plaatsen, ideaal voor kleinere groepen en families.

De velden zijn voorzien van water tappunten. Alle plaatsen hebben electra-aansluiting van 6 ampere. Campers zijn van harte welkom. Bij ons kunt u uw huisdier, mits aangelijnd, gewoon meenemen. De nabijgelegen bossen zijn ideaal om honden uit te laten. Voor kinderen zijn er (beperkte) speelmogelijkheden, waaronder een schommel en een zandbak. Daarnaast is er een speelveld. De camping is uitgerust met draadloos Internet (wifi).