wrapper campings zeeland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Koudekerke

Met het zicht op de hoogste duinen van Nederland en in de verte de vuurtoren van Westkapelle, ligt centraal op Walcheren minicamping:

DE KIEKENDIEF

Wij staan voor u klaar om u een heerlijk plekje op onze boerderij aan te bieden. Op ons akkerbouwbedrijf is een kleinschalige camping aangelegd achter de karakteristieke schuur uit 1930. Op loopafstand het dorp Koudekerke met voldoende voorzieningen op allerlei gebied.

Binnen fietsafstand de steden Middelburg -monumenten- en Vlissingen met zijn prachtige boulevard. Ook kunt u vanaf de camping, over de vele (knooppunt)fietspaden door het natuurgebied, naar de Dishoekse kust waar het heerlijk toeven is.

We hebben een knus L-vormig veld en een meer open veld beide omringd door windsingels. Naast onze informatieruimte (met o.a. spelletjes); een nieuw aangelegd sanitair gebouw,volledig met vloerverwarming en van alle gemakken voorzien.

Een bijzondere familie-camping met veel ruimte, zon- en schaduwplekken! De prachtige stranden en golvende duinen maken dit stukje Zeeland en onze camping ongekend populair bij onze gasten.