wrapper campings zeeland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Koudekerke

Met het zicht op de hoogste duinen van Nederland en in de verte de vuurtoren van Westkapelle, ligt centraal op Walcheren minicamping:

�DE KIEKENDIEF�.

Wij staan voor u klaar om u een heerlijk plekje op onze boerderij aan te bieden. Op ons akkerbouw-bedrijf is een kleinschalige camping aangelegd achter de karakteristieke schuur uit 1930. Op loopafstand het dorp Koudekerke met voldoende voorzieningen op allerlei gebied.

Binnen fietsafstand de steden Middelburg -monumenten- en Vlissingen met zijn prachtige boulevard. Ook kunt u vanaf de camping, over de vele (knooppunt)fietspaden door het natuurgebied, naar de Dishoekse kust waar het heerlijk toeven is.

We hebben een knus L-vormig veld en een meer open veld beide omringd door windsingels. Naast onze informatieruimte (met o.a. spelletjes); een nieuw aangelegd sanitair gebouw,volledig met vloerverwarming en van alle gemakken voorzien.

Een bijzondere familie-camping met veel ruimte, zon- en schaduwplekken! De prachtige stranden en golvende duinen maken dit stukje Zeeland en onze camping ongekend populair bij onze gasten�