wrapper campings gelderland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Oldebroek

Meer informatie / reserveren:
Tel. 0525-631199
06-26799169
Minicamping "De Lijsterbes "
Bovenstraatweg 74
8096 PG Oldebroek

Gerrit en Ina Mulder heten u van harte welkom op onze minicamping die met name geschikt is voor 50 plussers en jonge gezinnen. Minicamping "De Lijsterbes"ligt in een bosrijke en agrarische omgeving. hier zie je schapen, kippen, paarden, koeien en andere dieren nog gewoon in de wei lopen. Als u van wandelen houdt komt u hier helemaal tot rust, want in de nabije omgeving is een overvloed aan bossen. Ook voor fietsers is er voldoende gelegenheid om te genieten van deze mooie omgeving.

De camping ligt midden in het groene hart van Nederland. U bevindt zich in de buurt van uitgestrekte bossen, prachtige heideterreinen, en het unieke landschap van kasteel "Zwaluwenburg". Met de fiets- en wandelkaarten kunt u een prachtige route samenstellen over de Veluwe.

We beschikken over een kampeerveld met 25 staanplaatsen met 6 ampere elektra aansluiting. Ons visitekaartje is het gloednieuwe sanitair. ( zie foto's )

Voorzieningen zoals: ruimte wasmachine en droger, kloelkast en vriezer draadloos internet, recreatiezaal, uitstort chemisch toilet, recreatiezaal e.d. zijn natuurlijk aanwezig.

Wij wensen u nu al een prettig verblijf op "De Lijsterbes".