wrapper campings overijssel

Overzicht    Vorige    Volgende    

Den Ham

Meer informatie / reserveren:
of Tel. 0546-671422
mob: 0610157576

Zomerweg 56
7683 PR Den Ham

Echt een camping waar u zich buiten zult voelen! Camping De Linderbeek is gelegen in het Regge-Vechtdal in Overijssel, in de regio Twente en Salland. De Twentse Hooilanden.

Overal om u heen zult u natuurschoon vinden, waar u eindeloos kunt fietsen, wandelen of kanoŽn. En vele watertjes, waar u een hengel uit kunnen werpen en menig visje aan de haak kunt slaan. Boerderijcamping en Viscamping De Linderbeek is direct aan de visrijke Linderbeek in Overijssel gelegen. Vanaf 2009 telt de camping 35 plekken.

In 2007 is er een inham, baai, uitgegraven aan de Linderbeek , waardoor er een 15 tal plekken rechtstreeks aan het water zijn ontstaan.

Voor de vissers onder u ideaal, want u kunt nu vanuit de voortent uw hengeltje in het water leggen. Waar vindt u dat nog?

Niets is zo ontspannen en gezellig als een uurtje of een dag met een kano door rustige beekjes te varen. U passeert weilanden, houtwallen, koeien, riet, reigers en boerderijen.

Kano?n is mogelijk in kleine en grote groepen, in Kayaks of Canadese kano's. Leuk voor kinderfeestjes, een familiedag, personeelsuitje of ieder ander feest of gelegenheid. Diverse arrangementen voor een onvergetelijke dag zijn mogelijk!