wrapper campings limburg

Overzicht    Vorige    

Ohe en Laak

Meer informatie / reserveren:
Tel. 0475-558200
Moeder Magdalenastraat 13A 6109 RC OHE EN LAAK

Onze minicamping wordt vooral bezocht door volwassenen zonder kinderen, medioren en senioren, die op zoek zijn naar rust, ruimte en gezelligheid. De vriendelijke, gemoedelijke sfeer op de camping en de ouderwetse limburgse gezelligheid zal zeker bijdragen aan uw geslaagde vakantie.

Om uw privacy te kunnen garanderen worden alle comfortplaatsen door kleine heggen van elkaar gescheiden. Er staan diverse notenbomen, zodat u in de zomer in de schaduw kunt zitten als u dit wilt. De geur die notenbomen wordt verspreiden verdrijft tevens de muggen.

Op het Trekkersveldje zijn geen comfortplaatsen, maar wel stroom (10 amp) en er staan hoogstamfruit-bomen i.p.v. heggen tussen de plaatsen. Het veldje is dichtbij het toiletgebouw, dus water op loopafstand.

Honden zijn alleen aangelijnd toegestaan op de camping mits Ruud en Ina hiermee akkoord zijn. Maximaal 1 hond per (comfort)plaats. Bezoekers van gasten mogen geen hond meebrengen !!

Fietsroutes en diverse informatie over de omgeving zijn bij de receptie verkrijgbaar. De fietsen kunnen in de overdekte stalling staan, deze wordt 's nachts afgesloten.

Toiletunit met 4 douches, 3 toiletten, 1 urinoir, 4 wastafels binnen en 3 (af)wastafels buiten. Toiletgebouw met 3 douches, 3 toiletten, 2 urinoirs, 4 wastafels binnen en 3 (af)wastafels buiten. De (af)wastafels hebben allemaal warm en koud water. Warm water en douchen is inclusief, u hoeft dus geen muntjes te kopen om te douchen. Ook is er een wasserette aanwezig.