wrapper campings limburg

Overzicht    Volgende    

Kessel

Meer informatie / reserveren:
www.denaenstoot.nl
Tel. (077) 4621681
Camping "Den Aenstoot"
Groenstraat 4
5995 RL Kessel
E-mail: info@denaenstoot.nl

Kessel 'n uniek maasdorp... 'n Ideale plaats om een heerlijke vakantie door te brengen. Of zomaar even een weekend of een paar dagen in alle rust vertoeven.

Den Aenstoot, 'n unieke camping... Een geweldige plek om eens lekker tot rust te komen. Gewoon om te wandelen, te fietsen of om gewoon wat te luieren. Om zomaar even door het Limburgse land te toeren, of om even over de Duitse grens te trekken om daar de mooie oude stadjes te bezichtigen.

Den Aenstoot ligt op een steenworp afstand van de Maas, vlakbij de stad Venlo met zijn prachtige stadhuis en zijn autovrije winkelcentrum. Even ver ligt het verwijderd van de oude stad Roermond met zijn mooie watersportplaatsen en zijn prachtige Outlett-winkelcentrum. Camping Den Aenstoot is omgeven door landerijen, bossen en velden. Een ideale plaats om tot rust te komen. Alleen aan de rand van de campingweide worden caravans geplaatst, zodat er veel speelruimte overblijft voor de jonge vakantiegangertjes. De camping biedt ruimte aan ongeveer 60 eenheden en is voorzien van goede sanitaire voorzieningen en een overdekte jeu de boules- en recreatieruimte. Ook is op onze camping een trekkersveld te vinden waarop ongeveer 20 eenheden (tenten of caravans) plaats kunnen nemen.

Geen genoeg kunnen krijgen van het Kesselse landschap? Geen nood! Camping Den Aenstoot biedt seizoens- en jaarplaatsen voor de onvervalste vakantieganger. De camping is het hele jaar geopend en is een ideale locatie voor onbezorgde lange of korte vakanties.