campings groningen

Overzicht    Vorige    Volgende    

EricaMeer informatie / reserveren:
www.minicampingdepeelhof.nl

Huub van den Heuvel
en Zwanny de Jonge
Griendtsveenstraat 100
7887 TK Erica (Drenthe)
tel. 06-12814573 of 06-16362944
E-mail: info@minicampingdepeelhof.nl

Welkom op Minicamping De Peelhof Onze minicamping is gelegen in het buitengebied van de Gemeente Emmen in het 'Amsterdamsche Veld' en heeft 25 plaatsen. Een ideale locatie om tot rust te komen en een mooie uitvalsbasis voor fiets- of wandeltochten.

Wij houden zelf van rust, ruimte en natuur en onze doelstelling is om dit ook te bieden aan de gasten die onze camping komen bezoeken. We richten ons met name op senioren en rustzoekers en we zijn niet ingericht op kinderen.

Het prachtige natuurgebied Bargerveen bevindt zich in de nabije omgeving waar heerlijk gewandeld en gefietst kan worden. We hebben een geweldig mooi toiletgebouw en de afwasplaats is erg comfortabel. Wasmachine en centrifuge zijn aanwezig. In het receptiegebouwtje zijn diverse folders verkrijgbaar en men kan er terecht voor leesvoer en/of een ijsje.

Iedere gast krijgt van ons een map te leen met verschillende ideeën om er lekker op uit te trekken.

Omdat rust bij ons hoog in het vaandel staat zijn honden niet verboden, maar moeten de honden die op de camping komen beslist aangelijnd zijn, ook bij de tent of de caravan. Het mogen absoluut geen blaffers zijn.

Honden dienen buiten het campingterrein uitgelaten te worden.