wrapper campings noord-brabant

Overzicht    Vorige    Volgende    

Bergeijk

Meer informatie / reserveren:
Tel. +31(0)497-571629
Mob. +31(0)6-55735435

De Petronella Hoeve
Burgemeester Aartslaan 45
5571 TR Bergeijk

Welkom
Minicamping Bergeijk De Petronella Hoeve is een klassieke boerderij in de prachtige bosrijke omgeving van Bergeijk. Op steenworp afstand is er een knooppunt van de vele fietsroutes die Bergeijk en haar omgeving rijk zijn. Ook voor de liefhebbers van in-line skaten, terreinfietsen en paardrijders zijn er speciale routes uitgezet.

De Petronella Hoeve heeft een minicamping, groepsaccommodatie en een appartement.

Het appartement is geschikt voor 4 personen. Het is uitgerust met een keukenblok, zodat u ook zelf uw maaltijden kunt bereiden met de specialiteiten uit deze kempenstreek. Ook beschikt het appartement over een tv. Tevens beschikt het appartement over een keurige, ruime wasgelegenheid en toilet. Het appartement is zeer geschikt voor de minder valide. De groepsaccommodatie is een ruim vertrek die plaats biedt aan max. 46 personen. Deze is uitgerust met een bar, volledig ingerichte keuken en een ruime kamer. Ook de badruimte en toiletten zijn toegepast op de grotere groepen.

Tevens hebben we een ruim opgezette minicamping. Deze minicamping beschikt over grote staanplaatsen zodat, ook in drukkere periodes, uw privacy gewaarborgd is. De wasgelegenheid en toiletten zijn ruim opgezet, en is ook voor de minder valide aangepast.