wrapper campings gelderland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Hulshorst

Meer informatie / reserveren:
www.vuurkuil.nl
Vuurkuilweg 15
8077 RP Hulshorst
T: 0341-451380
M: 06-12393449 / 06-23915187
E: info@vuurkuil.nl

De mooiste camping in de Veluwe, vlakbij Harderwijk

Lekker uit kamperen. Vrijheid, gras onder uw voeten, frisse lucht... En niets dan het ruisen van bomen en het zingen van vogels om u heen. Waar anders, dan op de Veluwe?

Onze camping in Hulshorst

Onze camping bestaat uit een groot aantal ruime, fraaie plekken, die wij ‘comfortplaatsen’ noemen. De camping heeft een speelse opzet met plek voor seizoensrecreatie en toeristische staanplaatsen.

Alle kampeerplekken zijn voorzien van elektriciteit en een watertappunt met afvoer. Ook kunt u gebruik maken van gratis wifi. Voor kinderen is er een kleine speeltuin, waar ze zich naar hartenlust kunnen vermaken.

Er is een nieuw luxe toiletgebouw met vloerverwarming aanwezig. Daar vindt u toiletten, douches, watertappunten voor zowel koud als warm water en afwasplaatsen. Voor het chemisch toilet is er een stortplaats. Zowel douchen als warm water tappen zit bij de prijs van uw verblijf inbegrepen. Daarnaast heeft de hygiëne van de sanitaire ruimtes op de camping onze grootste aandacht.

Het campingterrein grenst aan de mooie bossen van Hulshorst. De uitgelezen plek om tot rust te komen en heerlijk van de natuur en al het andere dat de omgeving te bieden heeft te genieten.