wrapper campings gelderland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Eck en Wiel

Meer informatie / reserveren:
Tel. 0344-619332
Mini camping de Wielewei
Wielseweg 3
4024 BJ Eck en Wiel

Minicamping "De Wielewei" Eck en Wiel.

De Wielewei is gelegen in het prachtige Betuwse dorp Eck en Wiel, in de gemeente Buren, provincie Gelderland, aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug en in het Rivierenlandschap.

Dit landelijke gebied is de ideale locatie voor fiets- en wandelplezier met veel bezienswaardigheden. Op onze website kun je allerlei foto’s bekijken van de camping en kun je zien wat er zo al te doen is bij ons in Eck en Wiel en in de omgeving.

Op onze camping De Wielewei kunt u genieten van stilte, rust en ruimte. Op het terrein is plaats voor uw tent, caravan of camper.

Op de camping is een grote speelweide aanwezig, die bijzonder geschikt is voor diverse balspelen en badminton. In de overdekte fietsenstalling staat een tafeltennistafel. Het is heerlijk wandelen en fietsen in de landelijke omgeving van de Betuwe. Onderweg komt u diverse fruitstalletjes tegen met overheerlijke kersen, pruimen of aardbeien en kunt u even uitrusten in één van de vele theetuinen. Op een afstand van een kilometer kunt u met de veerpont over de Neder Rijn varen en bent u in de bosrijke omgeving van Amerongen. Ook zijn er in de directe omgeving van Eck en Wiel diverse leuke uitstapjes te maken.