campings groningen

Overzicht    Vorige    Volgende    

AnsenMeer informatie / reserveren:
www.plaggenhut.nl

Dwingelerweg 26, 7964 KK Anssen
Tel. 0522-471691
E-mail: info@plaggenhut.nld'Olde Kamp recreatie is een kleinschalig bedrijf gelegen aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld. Vanaf ons terrein fietst of wandelt u direkt het bos in om zo urenlang van de bijzondere omgeving te genieten.

d'Olde Kamp bestaat uit: 40 kampeerplaatsen op onze kleine camping, 6 sfeervol ingerichte plaggenhutten, comfortabel 6-persoons vakantiehuis.

Het terrein grenst aan de Anserdennen, een onderdeel van het Nationaal Park Dwingelderveld. Op een kleine 10 km afstand bevindt zich ook het Nationaal Park Drents Friese Wold en zijn er momenteel plannen voor een derde Nationaal Park op ca. 6 km. namelijk bij Uffelte en Havelte Het Ooster- en Westerzand.

De kleine camping bestaat uit plm. 30 priveplaatsen. Deze zijn tussen de 110 en 130 m2 groot en voorzien van elektra en rioolaansluiting en deels van een watervoorziening.

Op deze plaatsen heeft u dus optimale privacy.De andere 9 plaatsen zijn op een groot veld met kleine afscheidingen. Ook deze plaatsen zijn voorzien van elektra.

Midden op het terrein is de geitenweide.