wrapper vakantiehuizen appartementen ameland

Overzicht    Volgende    

Hollum

Meer informatie / reserveren: www.freyenburgh.nl
Appartementencomplex Freijenburgh
Tussendijken 26
9161 BP Hollum - Am.
Tel. boekingsnummer: +31(0)519-556323
Bij geen gehoor:
+31(0)6-23151500
+31(0)6-40021248

Graag nodigen wij, Arnold en Jolanda Wiegersma, u van harte uit om een unieke vakantie op een unieke lokatie te beleven.

In vroegere tijden was appartementencomplex "Freijenburgh" in gebruik als veeteeltbedrijf. Er werden zowel koeien als schapen gehouden. Begin jaren tachtig werd de boerderij omgebouwd tot een kampeerboerderij met een capaciteit van 75 bedden, een dagverblijf met keuken en een losse bungalow voor de begeleiders. In 1992 is het gehele complex wederom geheel gerenoveerd en omgebouwd tot het huidige appartementencomplex met bungalows en appartementen. Dit behelste nogal wat. De schuur werd compleet afgebroken en opnieuw opgebouwd, evenals de losse bungalow. Van het dagverblijf/keuken (tegenwoordig de geschakelde 6-persoons bungalows), zijn alleen de buitenmuren blijven staan. Bij de verbouw hebben met name de volgende zaken centraal gestaan:
* goede kwaliteit
* comfortabel in zomer en winter
* kindvriendelijk (in en om de woningen)
* tevens geschikte accommodatie voor ouderen en/of mindervaliden
* voldoende speelruimte
* redelijke prijsverhoudingen
In mei 1993 is het huidige complex in gebruik genomen. En in augustus 2006 is het geheel van eigenaar veranderd. Als nieuwe eigenaars hopen wij het complex op dezelfde vertrouwde voet te mogen voortzetten. Jaarlijks worden investeringen gedaan om blijvend aan de gestelde eisen te voldoen.

Bij ons kleinschalige familiebedrijf heeft u de volgende mogelijkheden:
* 1 x 8 persoons appartement
* 3 x 6 persoons appartement
* 2 x 4 persoons appartement
* 1 x 2 persoons studio
Onze appartementen/bungalows zijn comfortabel en volledig ingericht (ANWB-classificatie 3 en 4 sterren). Op het ruime speelveld (ca. 1250 m2) kunnen kinderen én volwassenen zich uitstekend vermaken. Het centrum van Hollum (beschermd dorpsgezicht) ligt op een loopafstand van ca. 2 minuten. Ook de, voor het publiek toegankelijke, vuurtoren is vlakbij en het adembenemende uitzicht is zeker de moeite waard.