wrapper campings friesland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Damwoude

Meer informatie / reserveren:
of Tel. 0511 422038
Camping / Pension de Jong
Doniaweg 95
9104 GK Damwald (Damwoude)
E-mail:botniahiem@hetnet.nl

Ons recreatiebedrijf: Botniahiem camping/pension de Jong, ligt aan de rand van het mooie dorp Damwald.

Enerzijds vindt u hier volop rust en ruimte, anderzijds het gemak van een winkelcentrum en andere goede voorzieningen vlakbij.

Voor een verblijf kunt u kiezen voor een overnachting in onze gezellige Bed & Brochje (Fries voor logies/ontbijt, oftewel pension), op de SVR-minicamping met uw eigen caravan, camper of tent of als gast in een van onze nieuwe vakantiewoningen, ons appartement, een van de stacaravans of chaletcaravans, de trekkershut of met uw hele familie of vriendenclub in een groepsaccommodatie.

Zowel het pension als het appartement (in de voormalige schuur van de boerderij) en de groepsaccommodatie in de oude koeienstal, zijn gezellig ingericht met spulletjes uit grootmoeders tijd. Op het 12 ha. grote terrein achter de boerderij kunt u heerlijk wandelen langs diverse tuinen, waterpartijen en door het bos.

De kleintjes zullen ongetwijfeld genieten van de vele dieren, de speelattributen en leuke aktiviteiten in het seizoen. Neem ook zeker een kijkje in de paardenstal (Friese paarden) of leef u uit op het sportveldje en de jeu de boulesbaan.