wrapper campings gelderland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Garderen

Meer informatie / reserveren:
Tel. 0577-462860
Klaas en Nellie Oudendorp
Sleedoornweg 29
3886 MS Garderen

Mini Camping DE REEBOK
ligt op 800 meter afstand van het dorpje Garderen. Dit was eens een boerendorp maar is nu een populaire vakantie bestemming. Omgeven door bossen , heide en stuifzand straalt Garderen nog steeds iets lieflijks uit.

Op onze boerderij zult U vleeskalveren aantreffen. Deze worden 2 maal daags gevoederd met melk en mais en andere ruwvoeders.Dit gebeurd allemaal volledig automatisch. Tijdens het voederen heeft U de mogelijkheid om met ons mee te kijken en zullen wij U het 1 en ander vertellen hoe alles in z'n werk gaat.

De camping is gelegen achter de boerderij en beschikt over 25 ruime plaatsen. De caravans staan allemaal aan de buitenkant in een soort kring , zodat U een mooi en open veld voor U heeft. De camping bestaat alleen uit losse verhuur plaatsen, dus geen seizoenplaatsen.

Speelgelegenheid is er voldoende op de camping aanwezig. zoals o.a.: glijbaan, klimtoren , grote trampoline , schommel , draaimolen en een zandbak.

Elke plaats is voorzien van een 6 ampere stroomaansluiting. Bij alle plaatsen is draadloos internet beschikbaar.

Bij alle plaatsen staan houten vlonders om in de voortent te leggen.(nooit geen nattigheid in uw voortent) , zie het als een parketvloertje.

Ook zijn er diverse watertappunten tussen de plaatsen.