wrapper campings zeeland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Gapinge

Meer informatie / reserveren:
Tel. 0118-591539
Theo & Lucretia Goedbloed
Dorpsstraat 15
4352 AA Gapinge
info@minicampingdorpszicht.nl

Dorpszicht is een boerderijcamping in Zeeland en ligt heel centraal tussen strand, bos en de stad.

Op nog geen km afstand ligt een prachtig natuurgebied waar bos en water elkaar afwisselen, het is hier heerlijk fietsen, wandelen of paardrijden, ook veel ruimte voor de watersport.

Middelburg en het pittoreske historische stadje Veere zijn dichtbij. Omdat de camping ons lust en leven is hebben we gastvrijheid in een hoog vaandel staan.

Dorpszicht is een rustige camping in Gapinge. Met name gezinnen met kleine kinderen komen hier graag. Het gehele seizoen zijn er maximaal 15 plaatsen. Er zijn ook seizoenplaatsen. Tevens verhuren wij 2 geheel ingerichte sta- caravans voor maximaal 4 tot 6 personen. In 2009 is het toiletgebouw uitgebreid met extra douches en toilet Totaal zijn er 4 douches en 5 toiletten en 5 wastafels. Het douchen zit inbegrepen in de prijs (geen muntautomaten) De plaatsen zijn circa 150 vierkante meter en er is 6 ampere stroom op de plaats.

Ook uw hond is op de camping welkom, mits deze aangelijnd blijft.

We raden u aan om tijdig te reserveren.

Wat hebben wij te bieden ?
Onze camping heeft ruime plaatsen voor caravan, tent of camper Elke plaats heeft elektriciteit. Modern schoon toiletgebouw met 5 wastafels, 4 douches en 4 toiletten en urinoir. Warm water (bij prijs inbegrepen) Gratis gebruik van koel/vrieskast ,waterkoker , centrifuge en magnetron, oventje voor afbakken van broodjes. Overdekt afwasgedeelte Een wasmachine en een droger (gebruik per keer respectievelijk 3,50 en 3,00) Apart gedeelte voor het reinigen van chemische toiletten Tapplaats voor water 2 schommels, 1 peuterschommel,glijbaan,zandbak,wip,wippaard en een trampoline. Gratis gebruik van skelters. In het hoogseizoen zijn er diverse activiteiten voor de kinderen zoals: cupcakes versieren, stoelendans, marsmallows en stokbroodjes boven vuurtje, voorlezen door de boerin, rondje op de pony enz. Wij bieden gratis WIFI.

Hopenlijk spreekt dit alles u aan en mogen we u een keer verwelkomen !