wrapper campings zeeland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Grijpskerke

Meer informatie / reserveren:
Tel. 0118 - 592868
Mob. 06-42937023
Minicamping Middenin
Loodholseweg 5
4364 AT Grijpskerke

Gezellige Minicamping
Onze gezellige minicamping bevindt zich 1 km buiten Grijpskerke aan de doorgaande weg van Grijpskerke naar Aagtekerke. De kinderen kunnen er heerlijk spelen. Het erf is goed verhard. Er zijn mammoetskelters, bolderkarren en een trekker voor jongere kinderen,maar ook de fietsjes om heerlijk rond te toeren ontbreken niet. Spelen
Dan is er is ook nog een speeltuin. De trampoline wordt heel veel gebruikt. De kinderen zijn er niet weg te slaan. Heerlijk in de zandbak, op de glijbaan of de schommel of de wip.

Op het weiland kan er worden gevliegerd. Heerlijk om zo in vrije natuur je vlieger op te laten. Hoe hoger, hoe mooier. Kleine vliegers of hele grote. Achter in het weiland kan worden gevist. Hele grote karpers worden naar boven gehaald. Wie heeft er het eerste beet ! Melkbedrijf
De minicamping is ook een melkbedrijf en de kinderen mogen komen kijken naar het melken. Als ze dat leuk vinden kunnen ze de kalfjes drinken geven. Als er een koe moet kalven mogen ze kijken. Heel leerzaam en interessant. Meerijden in de tractor als de boer gras moet kuilen. Dat zijn dingen die je niet beleeft in de stad!

Koeien zijn niet de enige dieren op de boerderij. Er is een pony waar de kinderen op mogen rijden. Stapvoets, in draf of in galop. Het kan op minicamping Middenin. Elk jaar zijn er ook jonge poesjes. Oh zo schattig ! En die worden wat afgeknuffeld. Als het regent is dit geen probleem: in de grote loods is er ruimte genoeg om te spelen. Hier staat ook de tafeltennis, een voetbalspel. Maar verstoppertje spelen kan natuurlijk ook..


En verder...

Op 500 meter van onze boerderij ligt de trimbaan om de spieren soepel te houden.

Een leuke speelplaats voor
de kinderen en een groot
veld om te voetballen.

Er is ook een tennisbaan
waar je tegen betaling kunt tennissen