wrapper campings gelderland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Aalten

Meer informatie / reserveren:
www.goorzicht.nl
Telefoon: 0543 461339
Fam. te Dorsthorst
Boterdijk 3
7122 PC Aalten
KvK: 09034907
E-mail: info@goorzicht.nl

Camping Goorzicht is een familiecamping in de bosrijke omgeving van het natuurreservaat "Het Goor" ten noordwesten van Aalten in de Gelderse Achterhoek. De camping is verdeeld in afgescheiden beschutte kampeervelden met een mooie grasmat, ieder omgeven door een houtwal of bosjes.

De camping heeft 216 vaste staanplaatsen voor stacaravans of chalets en 40 toeristische plaatsen waar u met uw eigen tent of caravan terecht kan.

Daarnaast zijn er een drietal trekkershutten. Huisdieren zijn toegestaan gratis draadloos internet, fietsverhuur en skelterverhuur.

De camping verdiende bij de ANWB in 2011 het waarderingscijfer 8,5 Er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen. De camping maakt gebruik van duurzame energie door de toepassing van zonnepanelen. In de nabije toekomst zal er door verdere uitbreiding een steeds groter deel van de energiebehoefte worden ingevuld door zonne-energie.

Camperplaatsen
Camping Goorzicht is deelnemer in het project van het recreatieschap Achterhoek-Liemers voor de inrichting van camperplaatsen. Er kan tegen een redelijke vergoeding gebruik worden gemaakt van primaire voorzieningen, zoals een watertappunt, lozingspunt voor afvalwater en elektriciteit. (holiday cleany). Betaling geschiedt d.m.v. een automaat. Er kunnen in totaal 4 campers aangesloten worden.

Zwemplezier voor alle leeftijden
Camping Goorzicht in Aalten beschikt over een verwarmd zwembad. De hele zomer kunt u bij ons gebruikmaken van een groot verwarmd zwembad met een peuterbad voor de kleintjes.