campings groningen

Overzicht    Vorige    Volgende    

Elimwww.hendrikswijkje.nl:

Groot Hendrikswijk 1
7916 TG Elim
Tel. 0528-362418 / 06-13195805

Wil je ook eens heerlijk kamperen in Drenthe? Dan zit je bij familiecamping Hendriks Wijkje helemaal goed! Onze camping ligt in het plaatsje Elim vlakbij Hoogeveen en Slagharen nabij recreatiegebied Schoonhoven en Attractiepark Slagharen.

Familiecamping Hendriks Wijkje heeft een groot veld met ruime kampeerplaatsen. Alle plaatsen beschikken over 6A stroomaansluiting en een gedeelde waterkraan (per 2 plaatsen). Vanaf je plekje heb je altijd zicht op je kinderen die zich kunnen vermaken in de speeltuin, met speeltoestellen, een trampoline en veel zand. Ook de Shetlandpony´s zorgen voor veel vermaak.

Wil je graag kamperen, maar heb je geen eigen caravan of tent, dan kun je ook een compleet ingerichte safaritent of pipowagen huren.

De camping heeft een modern verwarmd sanitairgebouw en is van alle gemakken voorzien. Aan de zijkant van het gebouw is een ruime familiedouche inclusief toilet en wastafel. Deze is ook geschikt voor minder valide mensen.

`s Morgens zijn er vers gebakken broodjes en er is regelmatig een barbecue-avond.

De camping beschikt over een receptiegebouwtje waar je met medekampeerders gezellig kunt zitten en kinderen kunnen spelen met het aanwezige speelgoed.

Graag tot ziens op onze camping.