wrapper campings zeeland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Oostkapelle

Meer informatie / reserveren:
www.heulzicht.nl
Tel. 0118-592550
Minicamping Heulzicht
Hannie & Andre Dees
Wijkhuijsweg 8
4356 RC Oostkapelle

Op minicamping Heulzicht bent u altijd van harte welkom. Dat merkt u vanaf het moment dat u het erf opkomt totdat u weer huiswaarts keert. Uw gastgevers zijn Hannie en Andre Dees. Zij maken uw verblijf zoals dat altijd bedoeld is op de boerderijcamping. Hartelijk en vriendelijk.

Het aantal plaatsen is bewust beperkt en de camping kleinschalig. De voorzieningen zijn uiteraard wel ruim voldoende aanwezig. Geniet van het platteland. Midden in de natuur vindt u hier een prachtig vertrekpunt voor uw fiets- of wandeltochten. Minicamping Heulzicht is een centrale uitvalsbasis voor uitstapjes naar het strand (slechts 2,5 km.), of de historische steden Middelburg en Veere.

Verder zijn er veel activiteiten voor groot en klein in de omgeving, overdekt of in de openlucht. De minicamping is ruim van opzet en leent zich uitstekend voor gezellige contacten. Kinderen kunnen onder toezicht op het grote veld spelen. Er zijn een volleyball-net, speel/klimtoestel, schommels en meer dan genoeg ruimte om een balletje te trappen.In de recreatieruimte "Onder de Pannen" zijn nog andere spellen te gebruiken.

De plaatsen zijn voorzien van 6A/h electriciteitsaansluitingen waarvoor u niets extra's betaalt. Ook het gebruik van water en sanitair is gratis. Het sanitairgebouw is geheel voorzien van vloerverwarming. Verder is er een wasmachine en vriezer en voldoende parkeerruimte aanwezig.