wrapper bed & breakfast brugge

Overzicht    Vorige    Volgende    

Brugge

Kasteel "Ten Berghe"
Dudzeelsesteenweg 311
B-8000 Bruge

Meer informatie / reserveren:
of Tel. +32 (0)50/67.96.97

Op een kleine afstand van het centrum van Brugge (2 à 3 km), maar toch erg rustig gelegen in de landelijke en groene omgeving die de stad omringt, ligt het middeleeuws omwald Kasteel ten Berghe. Het kasteel Via een oprijlaan in grind, kom je bij het kasteel dat midden in een prachtig park staat.

De aanblik van het kasteel, met gracht eromheen, brengt je al helemaal in stemming. Binnenin wordt je kasteelheer of –damegevoel compleet, het interieur is er volledig intact gebleven. Je logeert in één van de sfeervolle en ruime gastenkamers, ingericht met antiek behang en bijpassende oude meubels, voorzien van TV en badkamer met bad of douche. In de originele kapel van het kasteel staat een koelkast met een voorrraad drankjes, die gebruikt wordt als een gemeenschappelijke minibar.

Het uitgebreide ontbijtbuffet, met hoeveproducten uit de streek, wordt geserveerd in een prachtige neogotische eetkamer, compleet met prachtige wandtapijten, met bladgoud beschilderde wanden, sierlijke kroonluchters en schilderijen met portretten van de oorspronkelijke bewoners van het kasteel. Het kasteel biedt een ideaal verblijf voor liefhebbers van antiek, kunst en natuurschoon.

Belangrijk: het is niet toegestaan te roken in het het kasteel.