wrapper vakantiehuizen appartementen belgie luxemburg

Overzicht    Vorige    

Zonnegem

Meer informatie / reserveren:
Tel. 0032 (0)53-632115
Mob. 0475-721009

Gentsestraat 54A
9520 Zonnegem

La Ferme Blanche is, met een capaciteit tot 16 personen, een luxe vakantieverblijf, gelegen in één van de mooiste streken van de provincie Luxemburg, langs de toeristische routes waar je met volle teugen kan genieten van de natuur, sport en cultuur en uiteraard onze gastronomie. Het pittoreske dorpje Vaux-Chavanne, waar onze 17de-eeuwse Ardeense hoeve gelegen is, maakt deel uit van Manhay en ligt centraal tussen Durbuy, Hotton, Houffalize, La Roche, Baraque Fraiture, Lierneux, Stavelot, Trois-Ponts, Remouchamps en Malmedy, Spa en Francorchamps.

De omgeving van Vaux-Chavanne is bijzonder geschikt voor paardenliefhebbers, mountainbikers, motorrijders en natuurlijk ook voor de wandelaar die wil genieten van de natuur en de prachtige panoramische vergezichten. Achter het huis baadt in de zon een prachtige aangelegde tuin met ruim terras en bijgebouw. Je kan prachtige wandelingen maken doorheen de adembenemende schoonheid van pure natuur. Schitterende vergezichten vanop de hoogste Belgische toppen spreiden zich voor je uit.

Ofwel breng je zelf uw tweewieler mee ofwel kan je er een huren 600 km bewegwijzerde paden die toch wel getrainde benen vragen ! In de toeristische kantoortjes kan je verschillende wandel-en fietskaarten bekomen.