wrapper bed & breakfast groningen

Zuidwolde

www.landhuis-groningen.nl
Bed & Breakfast Landhuis Groningen
Van Berumstraat 10
9785 BG Zuidwolde (Groningen)
Tel: 06-12141810

Bed & Breakfast Landhuis-Groningen bevindt zich bijna op de grens van de Stad Groningen en het Ommeland in het kleine dorp Zuidwolde-Groningen. Met de fiets is het centrum van Groningen in 20 minuten bereikbaar.
Via de oostelijke ringweg is de B&B met de auto snel en gemakkelijk te bereiken.
Er is een frequente busverbinding van en naar de stad.

Omgeving

Zuidwolde-Groningen ligt aan het Boterdiep met haar middeleeuwse kerk, de woonboten en in het centrum het authentieke eetcafé met terras aan het Boterdiep.
Hier is het heerlijk toeven in de groene omgeving en daar maken o.a. fietsers en wandelaars graag gebruik van.
Ook zijn er aan het Boterdiep (lokale) producten verkrijgbaar bij de plattelandswinkel en in de antiek- en curiosashop vindt u vast wel een leuk presentje.
In de directe omgeving is onder meer een groot sportpark, een watersportgebied, de Waddenzee en natuurlijk de Stad Groningen.
Ook de Walfriduskerk te Bedum met haar scheve toren is zeker een bezoek waard.

De toeristische informatie van Groningen&Ommeland is aanwezig in de luxe 2-persoons studio-appartementen.
Aan de ene kant de bruisende studentenstad Groningen en aan de andere kant het prachtige Groninger landschap met haar weidse vergezichten, de boerderijen, de molens, (terp)dorpen vol geschiedenis, kunstenaarsdorpen, enzovoort.

Bed & Breakfast Landhuis Groningen, voor elke gelegenheid

Zowel congres- en cultuurbezoekers als fietsers en wandelaars zijn bij Bed&Breakfast Landhuis-Groningen op de juiste plaats. Menige directeur, (interim)manager, musicus, zanger, trainer, psycholoog, ingenieur, professor, promovendi, senioren, schilders, enzovoort hebben B&B landhuis-Groningen inmiddels weten te vinden evenals huwelijksparen- en gasten.

Bij ons draait het om u!

Bij Landhuis-Groningen bent u welkom voor zowel een kort als lang verblijf, voor een ontspannen vakantie tot een overnachting voor een feest. De landelijke en gemoedelijke sfeer, de gastvrijheid, service, hygiëne en kwaliteit zorgen ervoor dat u zich helemaal thuis voelt.

U bent van harte welkom!