wrapper bed & breakfast brugge

Overzicht    Vorige    Volgende    

Brugge

Meer informatie / reserveren:
Tel. 0032 - 50612018 / 0032 - 485682049
Gastenkamers Le Coquin
Noorweegse kaai 43
8000 Brugge

Ons huis is landelijk gelegen in een zone plaatselijk verkeer langs de Damse vaart (Napoleon kanaal). U bevindt zich op 1,5 km van het historische centrum van Brugge en op 5 km van boekenstad Damme, een aangename fietstocht. Er zijn 6 fietsen beschikbaar op aanvraag. Wij bieden u comfortabele moderne vertekken aan, zowel voor koppels als families (tot 5 personen). Deze kamers zijn uitgerust met aparte badkamer, toilet, terras. De familiekamers zijn bovendien voorzien van een kleine keuken (voor langere verblijven). De kamers zijn rookvrij. Het ontbijtbuffet wordt u bediend op de benedenverdieping. Daar bevinden zich ook een zithoek met gezelschapsspelen. Tijdens warme dagen kan u genieten van een grote tuin met terras.

Het ontbijt wordt opgediend tussen 8h30 en 10h00. De liefhebbers kunnen genieten van een "full English" ontbijt(warm), deze is op voorhand aan te vragen en inclusief. Vegetarische en suikervrije producten beschikbaar.

Voor mensen met een allergie is het een voordeel dat alle kamers parketvloer hebben, consequent zijn huisdieren niet toegelaten. Ook babybedjes zijn beschikbaar op aanvraag.