wrapper campings limburg

Overzicht    Vorige    Volgende    

Ell

Meer informatie / reserveren:
Tel. +31(0)495-551277
Landgoed Lemmenhof
Kampstraat 10
6011 RV Ell
Mail: info@lemmenhof.nl

Lemmenhof beschikt ook over een kleine, rustig gelegen camping, met vele voorzieningen. Verwarmde toiletgebouwen, warm water, gratis douche. Er zijn 30 ruime, luxe, verharde standplaatsen met stroom, water en afvoer . Toegankelijk voor gehandicapten I.T.S. Voor kinderen beschikt de camping over een aantal speelmogelijkheden. In het "infohuuske" is de mogelijkheid om te internetten, tv te kijken of rustig de krant te lezen.

Camping / Glamping
Ook al van de laatste trend gehoord? Glamping; glamourous camping oftwel; kamperen voorzien van alle luxe. Dat kan vanaf nu ook bij ons! Geen eigen tent of caravan en toch willen kamperen? Geen zin in een koude tent en maar een pit om op te koken? Onze 2 tenten zijn compleet ingericht voor 6 personen. Voorzien van badkamer, toilet, een twee-persoonsbed en twee stapelbedden. En dat al voor een prijs vanaf 250,-!

Vanuit onze accommodatie kunt u tal van wandelroutes kiezen (verkrijgbaar aan de receptie). Zo loopt het Pelgrimspad naar Santiago de Compostella door ons dorp. Dit Pelgrimspad 2 is het zuidelijke deel van de LAW 7. Het is een bijzonder afwisselende wandelroute tussen 's-Hertogenbosch en Maastricht, die de schoonheid toont van het Brabantse en Limburgse landschap. Vanuit Lemmenhof kunt u een korte route wandelen ( 2,5 km) door ons eigen Lemmenbos. Deze route kunt u verlengen door de Ellerschans erbij te nemen (5,5 km). Verder zijn er bossen en wandelpaden te over. Het Leudal, Heijkersbroek, De Krang: allemaal stuk voor stuk prachtige en rustige natuurgebieden en zeker de moeite waard om te bewandelen.