wrapper bed & breakfast friesland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Paesens-Moddergat

Meer informatie / reserveren:
www.lytshuiszilver.nl

Huub van der Meeren
Mounewei 1
9136 DJ Paesens
Tel: 0519 589014 E-mail: welkom@lytshuiszilver.nl

Bed & Breakfast Lytshuis Zilver in Noord-Oost Friesland is direct gelegen buiten het traditionele vissersdorp Paesens-Moddergat, één van de weinige Friese dorpen dat pal aan het Wereld Erfgoed Waddenzee gebied ligt. De B&B beschikt over 4 ruime gastenkamers, alle met privé badkamer, één kamer met Bedstede en eigen ingang geschikt voor sfeervolle en comfortabele overnachtingen. Bed & Brochje biedt verblijf aan de individuele gast, de wadloper of groepen, ten behoeve van familie-uitjes, vrienden- of vriendinnenweekend enz. tot 17 gasten, die indien gewenst, gebruik kunnen maken van een ruime nieuwe ter beschikking staande keuken. Ook uw hond is welkom.

Het door Unesco in 2009 erkende Wereld Erfgoed Waddenzee- gebied ligt op 400 mtr van de B&B, vertrekpunt voor een dagje Schiermonnikoog via visserijhaven Lauwersoog of Holwerd voor dagje Ameland, Nationaal Park Lauwersmeer of Elfstedenstad Dokkum.

Vertrekt u vanuit Lauwersoog voor uw vakantie en mist u de verbinding? Dan kunt u overnachten in de dichtstbijzijnde B&B Lytshuis Zilver in Paesens-Moddergat slechts 7 autominuten verwijderd van de veerboot. Hier is slapen een genot!

Genieten van de persoonlijke sfeer in een ongerepte omgeving.

”Lytshuis Zilver won terecht goud bij de uitreiking van de Nederlandse Bed & Breakfastprijs !”

Vermelding uit ’t boek ”Gewijd Genieten” – Anne Westerduin & Thea Westerbeek