wrapper bed & breakfast limburg

Overzicht    Vorige    Volgende    

Merselo - Venray


Meer informatie / reserveren:
of Tel. 0478-546332
Weverslo 3
5815 CA Merselo-Venray

Logeerboerderij De Martiene Plats is een historische, monumentale, Saksische boerderij van ±1640 met rieten dak, compleet met een waterput, bakhuuske, de turfschop en de grote schuur wat ligt in het buurtschap Weverslo bij Merselo, 3,5 km van centrum Venray op het mooie Noord Limburgse platteland. Mooie bosrijke- en landelijke omgeving, om te genieten van de rust, ruimte, natuur, om te wandelen, fietsen of gewoon niks doen. Bij ons kunt u logeren in een de sfeervolle appartementen/huisjes, in de luxe groepsaccommodatie of in een van de unieke Boertel kamers voor Bed en Bòttrám.

Appartementen/huisjes: 't Bakhuuske, d'n Dael en 't Veldhuuske

De vakantieappartementen/huisjes zijn gezellig en compleet ingericht en ideaal voor vakantie, weekend of midweek weg met uw gezin. Maar ook geweldig en sfeervol voor een paar ontspannen dagen met z'n tweeën.

' Luxe Groepsaccommodatie - Boertel B&B 'OpStal'
'OpStal' is een luxe groepsaccommodatie voor familie of vrienden in een unieke boerderij. 'OpStal' is een Boertel 'de luxe van een hotelkamer op de boerderij' voor Bed & Breakfast. zes luxe boerderijkamers met een eigen unieke badkamer, waarvan één ingericht voor minder validen, één sfeervolle bruidsuite en één intieme bedstee, en een smaakvolle ontbijt- zitruimte in de 'Potstalkamer' groot terras