wrapper campings gelderland

Overzicht    Volgende    

Hengelo (Gld.)

Mini camping De Nachtegaal is landelijk en rustig gelegen in één van de mooiste delen van de Gelderse Achterhoek. Onze gezellige camping ligt tussen Vorden en Hengelo (gld). De camping is speciaal voor mensen die willen genieten van de Achterhoekse natuur en lekker tot rust willen komen.

De camping is ruim een ha groot dus ruimte genoeg en optimaal ingericht met veel groen en bomen. De camping is door een smalle groenstrook gescheiden in twee gedeelten. Links vooraan zijn de speeltoestellen. Dus hier staan vaak ouders met hun kinderen.

Wie echter nog meer privacy en rust wil, kan voor meer naar achteren kiezen of voor de rechterhelft van de camping.

Uiteraard is iedereen vrij om te gaan staan waar men wil. Het maakt ook niet uit hoe U de caravan plaatst, links/rechts/voor of achter op de kampeerplek.

Achter de Camping bevindt zich een boomaanplant voor houtproductie van ± 3 ha. Dit terrein is voor iedereen vrij toegankelijk, ook zeer geschikt voor het uitlaten van uw hond.

Elke plaats is voorzien van elektra, watertappunten zijn aanwezig. Verder geen last van overtollig regenwater,zelfs bij extreem nat weer staat men altijd hoog en droog in de voortent.