wrapper campings limburg

Overzicht    Vorige    Volgende    

Reuver

Meer informatie / reserveren
www.natuurplezier.nl
Tel. 077- 4745485 / 06-29102828
Camping Natuurplezier
Arno & Astrid Aan de Brugh-Peters
Keulseweg 200
5953 HP Reuver

Via deze weg willen wij u kennis laten maken met Camping Natuurplezier en haar prachtige omgeving. Indien u op zoek bent naar een uniek stukje Nederland, waar de bewoners nog echt tijd voor u hebben, waar de gemoedelijke bourgondische inslag de boventoon voert en de Maas zijn weg zoekt door het glooiende landschap, dan bent u op zoek naar Reuver.

Dit unieke plaatsje net boven het hart van Limburg, verovert u door zijn prachtige natuur, zijn bijzondere cultuur en unieke centrale ligging ten opzichte van de vele attracties in de Euregio. Aan de rand van natuurpark De Witte Stein in Reuver, ligt onze sfeervolle natuurcamping als uw 'thuis van huis'. Op deze mooie verzorgde camping bent u van alle gemakken voorzien en beleeft u een unieke natuurlijke onthaasting. U proeft, voelt en ruikt onze natuur, elke dag weer, zo dichtbij! Laat u verrassen en breng een bezoek aan onze camping. Geopend van 1 april tot en met 31 oktober. Een gezellige camping in een bosrijke omgeving. De camping wordt sinds 2005 op enthousiaste wijze beheerd door Arno en Astrid aan de Brugh, die samen met hun 3 kinderen direct naast het mooie kampeerterrein wonen. Een heerlijke kleinschalige familiecamping in een prachtige omgeving!

De autovrije natuurcamping beschikt over 55 zonnige zeer ruime kampeerplaatsen met electraaansluiting, cai en riool, elke ligplaats is voorzien van een mooi stuk kunstgras. Bij elke plek is een watertappunt met rioolafvoerputje. Tevens zit er een afvoerslang bij om aan de caravan te koppelen zodat u geen emmertje meer onder de caravan hoeft te zetten. Verder beschikt de camping over een modern sanitair gebouw, speelveldje, grote dierenweide, 1 royale verhuurstacaravan, 1 grote blokhut/chaletverhuur een groepsaccommodatie met slaapgelegenheid en een volledig modern ingericht appartement.(Bed en Breakfast) Wij beschikken over een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein met je eigen genummerde parkeervak.

Zoekt u ook een betaalbare camping om te kamperen dichtbij de natuur in het gezellige land- en boerenleven, met zeer veel fiets en wandelmogelijkheden en waar u nog zelf kunt bepalen wat u gaat ondernemen? Boek dan snel uw vakantie bij ons! Graag tot ziens in Reuver, op camping Natuurplezier.