wrapper campings gelderland

Overzicht    Vorige    

Otterlo

Meer informatie / reserveren:
www.nieuwbeekdal.nl
Tel. 0318-591597
Minicamping Nieuw Beekdal
Apeldoornseweg 182
6731 SC Otterlo

Op de prachtige bosrijke Veluwe, vlakbij het dorp Otterlo, is onze minicamping "Nieuw Beekdal" gelegen. Otterlo is natuurlijk vooral bekend om het Nationale Park "De Hoge Veluwe" met het Kroller-Muller museum, maar in de hele omgeving kunt u genieten van de uitgestrekte bossen, schitterende heidevelden en unieke zandverstuivingen.

Ook zijn er gezellige terrasjes en leuke restaurantjes te vinden. Voor uw dagelijkse boodschappen zijn er diverse winkels op 2 km. afstand in het gezellige dorp.

De camping beslaat een kleine hectare en biedt plaats aan 25 royale kampeerplaatsen. De indeling van de camping is zodanig opgezet dat de natuurlijke elementen op de camping een grote rol spelen. Dit trekt vooral mensen die van rust, ruimte en natuur houden.

De sanitaire voorziening is geheel vernieuwd en voorzien van vloerverwarming.
Privé sanitair is in aanbouw (hier kunnen wij binnenkort over beschikken).
Geniet van het gemak en comfort van een eigen douche, toilet en wastafel tijdens de vakantie. Zo hoeft u niet uw eigen douchespullen steeds mee te nemen, die kunt u gewoon laten staan. En u hoeft nooit te wachten. De prijs voor privé sanitair is € 8,- per dag. Let op: Op basis van beschikbaarheid

De camping beschikt over een gezellige recreatieruimte: "Onder de linden". Deze is ook te huren voor een familiereunie, jubileum, kraamfeest of verjaardag. Ook kunt u bij ons een compleet ingerichte caravan huren.

Sauna
Onze camping beschikt over een kleine intieme sauna.
Een besloten saunaruimte voor uzelf. Bij de sauna is een sfeervolle rustruimte. Hier kunt u zich volledig ontspannen en geheel ongestoord relaxen.

Wij zien er naar uit u te mogen begroeten op Nieuw Beekdal