wrapper campings zeeland

Koudekerke

Meer informatie / reserveren:
Tel. 0118 – 551694
Rob en Marianne Francke
Strandweg 5
4371 PJ Koudekerke

Minicamping “Ons Weitje”is de camping voor iedereen, jong of oud. Wil je genieten van rust en ruimte, dan ben je hier op de juiste plaats. Wil je lekker fietsen , wandelen of skeeleren, ook dan ben je hier op het juiste adres, want er liggen hier vele fiets, wandel en skeelerpaden. Wil je lekker met de kinderen naar strand, ook dat is een goede reden om hier lekker te kamperen..

Op korte afstand van onze minicamping vindt je het strand en de duinen. Volop plezier voor de kinderen, spelen in het zand en aan de waterkant. In de omgeving is veel te doen en te zien. Ga eens met de rondvaartboot door de monumentale stad Middelburg, met z’n vele leuke winkeltjes en terrasjes.

Of ga lekker uitwaaien op de boulevard in Vlissingen, nergens anders in Nederland zie je de schepen zo dichtbij komen. Of pak een terrasje in het gezellige Zoutelande.

Er zijn ook leuke attracties in de buurt, zoals Mini Mundo, het Arsenaal, het Poldermuseum, de Deltawerken etc. Kortom heb je een beetje vrije tijd over, kom genieten op “Ons Weitje”.