wrapper campings zeeland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Veere

Meer informatie:
www.plantlust.nl
Tel. 0118-501805
MobieL: 06-15237604
Minicamping Plantlust
Zanddijkseweg 9
4351 SH Veere

Op onze Minicamping is het gezellig recreëren in de landelijke omgeving van het stadje Veere.

Wij hebben een gemengd boerenbedrijf met akkerbouw en veehouderij. 25 Melkkoeien worden iedere dag twee keer gemolken. Zowel Noordzeestrand en Veerse Meer als de historische steden Middelburg en Veere zijn binnen fietsafstand. Verschillende fietsroutes liggen langs de camping waaronder de Rammekesroute en de Noordzeeroute.

Minicamping Plantlust is in 2003 geopend
Onze gezellige familiecamping heeft een mooi uitzicht over de landerijen en is zeer kindvriendelijk en rustig gelegen. Het hele jaar door worden er op en rond de minicamping diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd.

De camping beschikt over ruime plaatsen van minimaal 150 m. Alle plaatsen zijn afgescheiden met een groenblijvende ligusterhaag en voorzien van elektriciteit (6 Amp.), indien gewenst ook met riolering en wateraansluiting.

Op het camping terrein verhuren wij een nieuw en volledig ingericht luxe en ruim chalet van het kwaliteitsmerk Maat. Het chalet heeft 3 Slaapkamers en heeft uitzicht op de speeltoestellen op de camping. Geschikt voor maximaal 6 personen. Het chalet is sfeervol ingericht. Een comfortabel plattelandsverblijf op een prachtige plaats! Kamperen met LUXE

Dit voorjaar 2017 hebben wij theetuin "plantlust" geopend, gelegen bij de camping. Op ons gezellige terras kunt u genieten van een lekkere kop koffie of capuccino, latte macciato of probeer onze verschillende smaken losse thee met natuurlijk een stuk huisgemaakte appeltaart. Vanaf het terras heeft u zicht op de camping. In het hoogseizoen zijn er verse broodjes in de theetuin verkrijgbaar.

De camping is autovrij en beschikt over gratis stabiel WIFI. Naast de camping zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.
Zie voor meer informatie onze website.