wrapper bed & breakfast gelderland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Angeren


Meer informatie / reserveren:
of tel. 0031(0)263253480

Ben en Anne-Marie Roelofs uit Angeren zijn in maart 2007 naar Mongolie gereisd om daar de alternatieve Elfstedentocht te schaatsen en zijn toen op het idee gekomen op hun bedrijf naast de kippen een camping te beginnen met Mongoolse tenten. Per 1 maart 2010 staan er 10/15 Ger/Yurt tenten opgebouwd in hun voormalige pruimen boomgaard met een opp.van 1,3 ha.

De tenten zijn voorzien van authentieke bedden tafels krukjes kastje en keukenkastje en elektriciteit (6 Amp). Douches en toiletten zijn op de camping aanwezig. Tevens zijn andere kampeermiddelen ook toegestaan.

De camping ligt ongeveer 1 Km buiten de kern van het dorp Angeren waar een bakker en een supermarkt e.d. aanwezig zijn. De camping is 8 km van Arnhem en 13 Km van de Romeinse stad Nijmegen gelegen. Er zijn vele natuurgebieden zoals Mijnderswijk, de Posbank, Veluwe, Ooypolder.

Het gebied heeft prachtige fiets-, wandel-, skeeler-, en mountainbike routes met prachtige vergezichten vanaf de dijken over de Waal en de Rijn. De “Linge” onrspringt bij Doornenburg,waarop verschillende plaatsen een opstapplaats is om te kanoën.