wrapper campings overijssel

Overzicht    Vorige    Volgende    

Oud-Bergentheim

Meer informatie / reserveren
www.schottinck.nl
Minicamping Schöttinck
Molinksweg 1
7691 PJ Oud-Bergentheim
Tel: 0523-232482
E-mail: info@schottinck.nl

Groots genieten op een minicamping

Dat is wat minicamping Schöttinck u te bieden heeft. Een moderne camping waar u in het mooie, rustige Oud-Bergentheim helemaal aan uw vakantietrekken komt. Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig en er helemaal klaar voor om u te ontvangen! Het veld is ruim opgezet met in het midden allerlei speeltoestellen voor de kleintjes. In de omgeving kunt u zich ook prima vermaken, denk aan recreatieplas de Oldemeyer, fantastische fietstochten of de klepperactiviteiten in Hardenberg.

Wij verwelkomen u graag op onze minicamping!

Faciliteiten

Het volgende hebben wij te bieden op onze camping:
* Nieuwe sanitaire voorzieningen
* Baby wasgelegenheid
* Stortplaats chemisch toilet
* Ruime kampeerplaatsen
* Overdekte afwasplaatsen
* Wasmachine-droger
* Speelgelegenheid voor kinderen
* Overdekte fietsstalling
* Tafeltennistafel + Tafelvoetbalspel

Op de deel van onze saksische boerderij uit 1724 is een koffie en theeschenkerij gevestigd, waar u kunt genieten van een vers gezet kopje koffie of thee met krentewegge, voor de kinderen een ijsje of fris.

Safaritenten

Dit jaar bieden wij op onze camping 2 volledig sfeervol ingerichte safaritenten aan. De tent heeft een oppervlakte van 54m2 en is 3,5 meter hoog. Een compleet ingerichte verrijdbare keuken met 4-pits gasstel om eventueel heerlijk in de buitenlucht te koken en een koelkast. Er zijn twee slaapvertrekken met comfortabele boxspringbedden voor de ouders en safaribedden voor de kinderen.